Pro Evolution Soccer(PES) 2009



Περι του παιχνδιου..



Είναι αλήθεια ότι ο προηγούμενος τίτλος δεν ικανοποίησε πλήρως τις ανάγκες των φανατικών οπαδών της σειράς, το οποίο αναγνωρίστηκε και από τον δημιουργό της σειράς, με αποτέλεσμα οι προσδοκίες όλων για το Pro Evolution Soccer 2009 να είναι υψηλότερες από ποτέ.

Οι άδειες που προσκόμισε φέτος η KONAMI για το Pro Evolution Soccer 2009 είναι οι ίδιες με πέρσι με την διαφορά ότι φέτος οι ομάδες που έχουν την επίσημη άδεια από το αγγλικό πρωτάθλημα είναι η Liverpool και η Manchester United. Σίγουρα
αυτό αν και κάπως άσχημο δεν θα ενοχλήσει ιδιαίτερα τους fan μιας και φέτος το νέο edit mode προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών ώστε να μπορέσετε να φτιάξετε τους παίκτες, τις εμφανίσεις, τα παπούτσια και τα σήματα των ομάδων με κάθε λεπτομέρεια.

Όμως αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι σίγουρα το gameplay. Το Pro Evolution Soccer 2008 είχε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό που, αν και οδηγούσε σε μεγάλα σκορ, έπρεπε να επιβραδυνθεί ώστε να μην αρκεί η εκμετάλλευση των γρήγορων παικτών για να επιτύχει μια επίθεση. Αυτό σημαίνει πως οι πάσες είναι αρκετά πιο δύσκολες και δεν μπορείτε να πατάτε συνεχώς το Χ με την ελπίδα ότι η μπάλα θα φτάσει σε κάποιο κοντινό παίκτη. Πλέον πρέπει να έχετε σημαδεύσει από πριν και να κάνετε γρήγορα την πάσα, μιας και αν είστε υπό πίεση, το πιθανότερο είναι να χάσετε την κατοχή. Σίγουρα παίκτες με μεγαλύτερη τεχνική κατάρτιση μπορούν να πασάρουν καλύτερα υπό πίεση από έναν αμυντικό και το ίδιο ισχύει για τις ντρίμπλες, που σημαίνει ότι καλύτερα να αποφεύγετε τις ντρίμπλες με αμυντικούς. Γενικά υπάρχει η αίσθηση ότι ο κάθε παίκτης είναι μοναδικός και αυτό είναι που κάνει την εμπειρία τόσο αυθεντική.

Νέο mode στο παιχνίδι είναι η προσθήκη του Champions League μιας και φέτος έχει την άδεια του η KONAMI, και σας δίνει την δυνατότητα να συμμετάσχετε και να κερδίσετε την μεγαλύτερη διασυλλογική οργάνωση στον κόσμο. Το Master League παραμένει εθιστικό και απαιτητικό όπως κάθε χρονιά και φέτος υπάρχει η προσθήκη ενός δείκτη που σας λέει πόσο ευτυχισμένος είναι ένας παίκτης στον τωρινό σύλλογο του και επομένως σας πληροφορεί πόσο δύσκολο είναι να τον αποκτήσετε. Ακόμα, στο Be A Legend mode σας δίνετε η ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν 17χρονο παίκτη και να αρχίσετε να βελτιώνεστε ώστε να γίνεται βασικό στέλεχος μεγάλων ομάδων όπως η Manchester και η Inter
.


DOWNLOAD NOW